Učitelji se predstavijo


Nikola Seničić - profesor športne vzgoje

 

Profesor športne vzgoje in ustanovitelj športne šole Športko. Učitelj z večletnimi izkušnjami pri delu z otroci. Od otroštva je v športnem načinu življenja. Z 8. leti je začel trenirati judo, v katerem je kasneje kot reprezentant Slovenije, dosegal uspehe doma in v tujini. Bil je večkratni državni prvak v različnih kategorijah. Po končani II. mariborski gimnaziji se je vpisal na Fakulteto za šport v Ljubljani, kjer je doštudiral na smeri - Borilne veščine. Po poškodbi kolena se umaknil iz tekmovalnega športa. Svoja znanja in izkušnje je pretopil v program in koncept športne šole Športko. Je zagovornik zgodnjega vključevanja otrok v športni način življenja in nasprotnik ozko usmerjene in specializirane vadbe v otroštvu. Oče dveh otrok.

 

 

Goran Kolednik - profesor športne vzgoje

 

Profesor športne vzgoje. Je vsestranski športnik saj se že od osnovne šole ukvarja z atletiko in nogometom. Dela kot profesor športne vzgoje v šoli Toneta Čufarje v Mariboru. Ukvarja se z kolesarjenjem in smučanjem. Je zagovornik športnega načina življenja. Oče enega otroka.

 

Gregor Brajovič - učitelj smučanja

 

Kot majhen je kazal talent za smučanje, v katerega se je zaljubil in ga trenira že polnih 20 let. V tem času je v različnih kategorijah osvojil naslove državnih prvakov in nanizal mnoge uspehe na mednarodnih tekmovanjih.  Ukvarja se s kolesarjenjem, potapljanjem, rolanjem. Diplomiral je na Pravni fakulteti v Mariboru. Oče dveh otrok. 

 

 

Sodelovanja


Naša športna šola zelo uspešno sodeluje z plavalnim klubom Terme Ptuj ter z športnim društvom NLP.